"Check out our integrations with domestic and foreign marketplaces. "

Depo Yönetim Sistemi WMS nedir?

Depo Yönetim Sistemi anlamına gelen WMS (Warehouse Management System), stok görünürlüğü ve kontrolünü sağlarken aynı zamanda tedarik zincirinizi de etkili bir şekilde yönetmenizi sağlayacak bir yazılım çözümüdür. Kaynak kullanımı ve madde akışını koordine ve optimize ederek işletmelerin işgücü, yer kullanımı ve yatırımlarından faydalarını maksimize etmeye olanak sağlar. Temelde WMS, bütün tedarik zinciri ihtiyaçlarına; dağıtım, üretim, hizmetler, varlıklar da dahil olmak üzere destek olan bir sistemdir.

E-ticarette WMS önemi

Bugünün dünyasında her yerde çevrimiçi olan müşteriler her yerden sipariş verebilmek, teslim alabilmek ve iade edebilmek istiyorlar. Mevcut olan bu durum işletmelerin hızlı dönüş sağlayabilmesini ve müşteri memnuniyetini artırma odaklı düşünmesini gerektirmektedir. Etkin bir WMS sayesinde stoklarınızı ve depo süreçlerinizi yönetirken kârınızı da artırmanız mümkün olmaktadır

OMS ve WMS neden birarada olmalı

Koordine ve aktif olarak çalışan WMS ve OMS stok kontrolünü sağlarken siparişlerinizi de verimli bir şekilde yönetmenizi sağlar. Sürekli entegre olarak çalışan bu iki sistem sayesinde süreçler hızlıca yönetilirken müşteriye geri dönüş hızı dolayısıyla müşteri memnuniyeti de artırılmış olur.

Hamurlabs Farkları

Online ve offline bütün süreçlerinizi tek kanaldan yönetmenize olanak sağlıyoruz. Kullanıcı ve entegrasyon kısıtı koymayarak vadettiğimiz hizmeti sizlere en yararlı olacak şekilde kullanıma sunuyoruz. Farklı kanallarla entegre olarak süreçlerinizi yönetiyor, sürekli gelişim ve destek hizmeti de sunuyoruz. İstek ve önerilerinizi dikkate alarak sürecinizi aksatmadan verimliliğinizi artırıyoruz. Depoya gelişten müşteriye ulaşmasına gerektiğinde de iadeye kadar bütün senaryoları inceleyerek, barındırarak çok fazla entegratör kullanmadan etkili ve verimli bir yönetim imkanı sunuyoruz.