"Yerli ve yabancı pazar yerlerine entegrasyonlarımızı inceleyin."

Sipariş Yönetimi OMS Nedir?

Sipariş Yönetim Sistemi anlamına gelen OMS(Order Management System), bütün ticaret kanallarından gelen siparişlerinizi takip etmenize olanak sağlayan bir sistemdir. Sipariş süreçlerinizi yürütmeye destek olmanın yanı sıra stoklarınızı da kontrollü olarak yürütmenize olanak sağlayarak etkili bir depo yönetimine de yardımcı olur. Online ve offline mağazalarda da kullanılabilen OMS yazılımları sayesinde çok kanallı sipariş izleme ve yönetimi mümkün olmaktadır.

E-ticarette OMS önemi

E-ticarete artan yönelim ve çevrimiçi müşterilerin artışıyla işletmelerin üzerindeki iş yükü de artmış durumda. Günümüzdeki e-ticaret kanalları, sipariş içeriği, durumu, kişiye özel notları ve diğer değişkenler de göz önünde bulundurulduğunda  her kanalın ve senaryonun tek tek yönetilmesi zaman ve işgücü bakımından zorlu olacağından bütün bu kanalları birleştirilebilecek bir sistem gerekliliği ortaya çıkmakta.  Bu durum etkin ve verimli bir OMS ihtiyacını gözler önüne sermektedir.

OMS ve WMS neden birarada olmalı

Koordine ve aktif olarak çalışan WMS ve OMS sipariş süreçlerinizi etkin bir şekilde yönetirken stoklarınızı da kontrollü olarak takip etmenize olanak sağlar. Sürekli entegre olarak çalışan bu iki sistem sayesinde süreçler hızlıca yönetilirken müşteriye geri dönüş hızı dolayısıyla müşteri memnuniyeti de artırılmış olur.

Hamurlabs Farkları

Online ve offline bütün süreçlerinizi tek kanaldan yönetmenize olanak sağlıyoruz. Kullanıcı ve entegrasyon kısıtı koymayarak vadettiğimiz hizmeti sizlere en yararlı olacak şekilde kullanıma sunuyoruz. Siparişin sisteme düşmesinden iptal-iade süreçlerine kadar bütün süreçleri izlemenize olanak sağlıyoruz. İstediğiniz kanallarla entegre olarak süreçlerinizi yönetiyor, sürekli gelişim ve destek hizmeti de sunuyoruz. İstek ve önerilerinizi dikkate alarak sürecinizi aksatmadan verimliliğinizi artırıyoruz. Çok fazla entegratör kullanmadan etkili ve verimli bir yönetim imkanı sunuyoruz.